Online evenement: Aan de keukentafel met Tweede Kamerleden

Deel deze pagina:

Aan de keukentafel met Tweede Kamerleden

Het coronavirus en de bijbehorende maatregelen hebben een grote impact op de politiek, samenleving en individuen. SGP-jongeren Barneveld organiseert daarom met andere lokale commissies (Apeldoorn, Ede en Vallei & Rijn) een digitaal vragenuur met meerdere Tweede Kamerleden om hen te bevragen over deze onderwerpen. Onder de noemer ‘Aan de keukentafel met…’ kan iedereen die geïnteresseerd is daaraan deelnemen. Op 5 juni zullen de Tweede Kamerleden Chris Stoffer (SGP), René Peters (CDA) en Lisa Westerveld (GroenLinks) dan vanaf de keukentafel al jullie vragen beantwoorden. Volg de social media van deze commissies om op de hoogte te blijven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *