Oliebollenactie SGP-Jongeren Barneveld met SGP Barneveld

Deel deze pagina:

Oliebollenactie oudejaarsdag

De Barneveldse SGP-fractie heeft op oudejaarsdag samen met de SGP Jongeren Barneveld oliebollen bezorgd bij de hulpverleners van politie, brandweer, ambulance en handhaving. Dit om hen te laten zien dat de SGP de hulpverleners steunt.

,,Het is ondertussen een jaarlijkse traditie dat wij de hulpverleners een steuntje in de rug geven door hen oliebollen te brengen”, vertelt raadslid Gert Ploeg. ,,Wij waarderen hun werk zeer. Het werk kan intensief zijn in de nacht van de jaarwisseling. We wensen hen een veilige en goede jaarwisseling toe. Hopelijk gunnen de burgers hen dat ook.”

De hulpverleners, die net een briefing hadden, lieten de SGP weten de oliebollen te waarderen en vervolgden hun overleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *