Verkiezingsdebat SGPJB GR2018

Deel deze pagina:

Op 9 maart vindt het verkiezingsdebat van SGP-Jongeren Barneveld plaats. De lijsttrekkers van de CU, SGP, Pro’98, Burger Initiatief, VVD, CDA, Lokaal Belang en Lijst 8 zullen hier allemaal bij aanwezig zijn. Tijdens het debat zal worden ingegaan op verschillende thema’s die in Barneveld spelen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. In de aanloop naar het debat zullen de verschillende lijsttrekkers zich voorstellen op onze social media en vertellen wat hun belangrijkste punten zijn. Het debat zal geleid worden door Niek Bakker, beleidsadviseur van SGP-Jongeren.

Inloop is vanaf 19:30, het debat zal om 20:00 beginnen. Het debat zal tot ongeveer 22:00 duren, waarna er nog gelegenheid is om na te borrelen.

De locatie is in Aeres MBO Barneveld (voorheen Groenhorst), Barnseweg 3, 3771 RN Barneveld.

Tijdens het debat zullen ook de winnaars van het SGPJB Scholendebat gehuldigd worden.

Houdt voor meer informatie onze social media in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *