Boer zoekt politicus – 1 maart

Deel deze pagina:

BARNEVELD – Op 1 maart zal er in Beekzicht een avond gehouden worden over landbouw, georganiseerd door de SGP-Jongeren van Barneveld, Vallei&Rijn en Ede. Elbert Dijkgraaf zal zijn standpunten op het gebied van de agrarische sector toelichten en er zal veel ruimte zijn voor discussie. Verder zullen er columns worden uitgesproken door een actieve boer en door Aart de Kruijf, wethouder in Barneveld. Silvan Hardeman denkt dat de kwaliteit van de avond er niet onder zal lijden. “De nieuwe invulling zorgt nog steeds voor een interessante avond met veel ruimte voor discussie. Ik zie er naar uit om veel jongeren en boeren te ontmoeten! Ook zijn we erg blij dat Beekzicht hun prachtige locatie belangeloos ter beschikking stelt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *