12 mei: avond duurzame veehouderij

Deel deze pagina:

Maandag 12 mei organiseert SGP-Jongeren een avond voor jonge (toekomstige) veehouders. Het thema van de avond is ‘Houden van dieren’, waarbij we zullen nadenken over hoe een christelijke boer met zijn dieren omgaat.

Heb jij daar wel eens over nagedacht? En weet je ook wat de Bijbel te zeggen heeft over dit onderwerp? Het is voor een christen hard nodig om te weten waar je staat. In de eerste plaats voor jezelf persoonlijk, maar de discussies die in de politiek gevoerd worden hebben ook direct invloed op jouw toekomst!

We zijn daarom erg benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp en die van je collega’s! Het grootste deel van de avond zullen we met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp in een kleine groep. Dit doen we na een korte inleiding over het onderwerp door Hans Maljaars. Van tevoren is er voor de liefhebbers een rondleiding door de Rondeelstal bij de familie waar we te gast zijn deze avond.

poster_DOL_12-05-page-001

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *