Statement: aandachtvragers

Verkiezingsposters Barneveld
Deel deze pagina:
Nare mensen zijn het vaak. Ze doen er alles aan om zo veel mogelijk aandacht te krijgen. Het maakt ze niet uit van wie, als ze maar aandacht krijgen. Je kunt jezelf vast wel iemand voor de geest halen die aan zo’n negatieve beschrijving voldoet.
In de gemeente Barneveld is er nu ook weer zo’n groep mensen actief. Je moet maar eens terugdenken aan alle dingen die je de laatste week gezien hebt: aanplakborden met gezichten en kreten van die aandachtvragers. Facebook en Twitter wemelen van de aandacht-vragende berichten. Ook de Barneveldse krant staat er vol mee…
Deze keer zijn de aandacht-vragende personen echter geen vervelende mensen. En ook geen mensen die het doen uit eigenbelang. Deze keer doen ze het voor jou!
Allemaal hebben ze plannen met de gemeente Barneveld. En ze willen dat jij hen steunt om die plannen tot uitvoer te gaan brengen. Door een stem voor de gemeenteraad op 19 maart a.s.
Of al die plannen even goed zijn…  tja, laten we er niet om heen draaien. Als de SGP de verkiezingen wint, dan is dat Beter voor elkaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *